.
Phil Kevin
maandag 8 augustus 2022

Phil Kevin ontgoocheld: “Ik ben het icoon van het programma”

Hij blijft hopen

Op 31 juli werd na lang wachten de allereerste nieuwe aflevering van 'Tien Om Te Zien' uitgezonden. Het programma is, na die eenmalige comeback, weer helemaal terug van weggeweest en hopelijk zijn we weer vertrokken voor een aantal jaar.

De artiesten zijn in ieder geval blij met de terugkomst van het populaire muziekprogramma, al zijn er ook heel wat ontgoochelde artiesten. Ontgoocheld omdat ze nog altijd gebeld zijn met een uitnodiging om er te komen zingen.

Ook Phil Kevin vindt het vreemd dat hij niet gebeld is. Hij was er al bij in 1989 bij de eerste opnames op de zeedijk van Blankenberge.

“Met ‘Komaan en doe het’ ben ik een icoon van het programma. Ik werk straks enkele weken op een cruiseschip, een opdracht die ik lang heb afgehouden in de hoop dat er toch iets zou bewegen bij de samenstellers van TOTZ. Mocht dat telefoontje nu komen, dan zou dat rijkelijk te laat zijn”, bekent Phil in Dag Allemaal.

Maar Phil is niet de enige artiest die op meer had gehoopt. Ook Jo Vally en Danny Fabry hadden een uitnodiging verwacht. Niet dus....

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Phil Kevin

Meer Over:

Phil Kevin