.
Phil Kevin
donderdag 30 maart 2017

Phil Kevin is vastberaden

Hij wil maar één iemand.


Lang is Phil Kevin nog niet terug van Tenerife, wanneer hij plaatsneemt in de studio van Ment op zondag. Tegenwoordig is hij weer wat meer in Vlaanderen, maar vooral in de Winter is het aanpassen geblazen met die grote weerverschillen. Met “Ik wil jou” heeft hij naar eigen zeggen een lentenummer op de markt gebracht. De reacties zijn in ieder geval positief en ook bij optredens werkt het nummer fantastisch goed. Het is een cover geworden van Gilbert O'Sullivan met “Get down”. In de clip zien we de liefde van het scherm spatten met een meisje met blauwe ogen. Voor deze clip leende hij een Beetle met stickers uit een garage van Sint-Truiden.



Momenteel doet Phil Kevin ook duo-optredens met zijn goede collega en streekgenoot Guy Neve, met wie hij het prachtige duet “De Mallemolen” zong. Op 24 maart vond de show Magic Moments plaats in Dancing Grand Prix en dat doen ze nog eens over op zondag 9 april.



Alle info over de show Magic Moments van Phil Kevin & Guy Neve op zondag 9 april om 13.30u in Dancing Grand Prix, Sterrenwacht 149 te Zolder (aan het circuit) is te bekomen via 0479/861.668.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Phil Kevin en Guy Neve

Meer Over:

Phil Kevin Guy Neve

Bio van Gilbert O'Sullivan

Meer Over:

Gilbert O'Sullivan