.
Phil Kevin
dinsdag 19 januari 2016

Phil Kevin covert Ramses Shaffy

Phil Kevin waagt zich aan klassieker van Ramses Shaffy.


In 1989 was er een heropleving van het Vlaamse lied met de komst van VTM en daarbij ook “Tien om te zien”. Een jonge Limburgse jongen sprong op die kar. Met het nummer “Komaan en doe het” scoorde Phil Kevin een zeer grote hit. Zijn volgende singles scoorden heel wat minder en daarom besloot hij om een dansschool te starten in 1993. 25 jaar na die mega hit sprongen verschillende media op de kar en kwam er een nieuwe versie van “Komaan en doe het”.



Op het eiland Tenerife is Phil Kevin ook een graag geziene gast. Hij bedacht er een concept van een show “3 uur live on stage” en dat valt heel erg in de smaak. Daarom is diezelfde show ook nu in België te boeken. Phil brengt daar muziek van de jaren '60 tot de jaren '90 van de vorige eeuw. Ook live schlageroptredens doet hij nog steeds.



Vrijdag 22 januari lanceert Phil Kevin nog eens een nieuwe single met de titel “Laat me”. Het is een bewerking van de grote hit van Ramses Shaffy en is te koop via Itunes. In Tenerife werd er hiervan ook een clip opgenomen die vanaf volgende week te bekijken zal zijn via de gebruikelijke zenders en kanalen.

Bio van Phil Kevin en Ramses Shaffy