.
News Image

Phaedra Hoste: mannen haken af

Phaedra Hoste is onzin beu.


Phaedra Hoste staat deze week op de cover van Dag Allemaal. Helaas niet in het lingeriesetje dat Phaedra Hoste volgens Story zou gekregen hebben van de John. Phaedra lacht er eens mee in Dag Allemaal want Dan moet het postorderbedrijf van den John touch in staking zijn, want ik ben nog altijd in blijde verwachting.

Phaedra is de afgelopen maanden meermaals door enkele weekbladen door het slijk gesleurd, volledig onterecht zo blijkt. Zo zijn Phaedra dus iets hebben met den John maar ook met twee zakenmensen uit Antwerpen. Nu kent Phaedra wel een aantal zakenmensen in Antwerpen maar er iets mee hebben is nog iets totaal anders. Phaedra vertelt in Dag Allemaal dat ze flink wat commentaar heeft moeten slikken. Als ze het hebben over iemand die er plastiekerig uitziet, botox gebruikt, zich prostitueert en enkel op geld belust is, komt mijn naam naar boven. Allez, daar kan ik dus met mijn verstand niet bij, he. Maar komaan, we zijn nu toch bezig: zeg me wat er de ronde doet, dan kan ik er nu meteen klaar en duidelijk op antwoorden.

En dat doet Phaedra ook. Geen enkele vraag die ze afwimpelt met Geen commentaar. Nog volgens Hoste haken serieuze mannen af als ze al die onzin over haar liefdesleven lezen. Geen leuk iets voor Phaedra Hoste die ook wel eens geknuffeld zou willen worden door de man van haar leven. Hoste betreurt dan ook dat er over haar lasterverhalen de ronde blijven doen. Phaedra staat al lang niet meer in the picture en laat zich zelden of nooit op bv-feestjes zien. En toch is ze vaak de kop van jut. Gelukkig heeft ze heel wat vrienden die haar onvoorwaardelijk steunen.