.
News Image

Phaedra Hoste klaar voor date

Phaedra Hoste op haar paasbest voor date.


Phaedra Hoste staat deze week op de cover van Tv Familie. Neen, Phaedra heeft niets mispeuterd, integendeel. Phaedra is het slachtoffer van een smeekbede van Dimitri Bontinck. De man doet wel een paar krasse uitspraken na zijn eerste ontmoeting met Phaedra Hoste. Op de cover lezen we Phaedra, geef me een kans aub en Oké, haar imago heeft een deuk gekregen, maar ik kijk daar door.



Dimitri Bontinck, u weet wel, de papa van Syriëstrijder Jejoen, vertelt in Tv Familie zonder te blozen dat hij helemaal in de ban van Phaedra Hoste is. De man is ooit in de dierenzaak van Phaedra Hoste geweest en heeft daar goede herinneringen aan. Meer zelfs, hij is smoorverliefd op Phaedra Hoste. Liefst van al had hij haar persoonlijk één en ander verteld maar de arme man heeft het nummer van Phaedra Hoste niet. In het andere geval had Dimitri al lang een telefoontje naar Phaedra gedaan. Bontinck weet dat Phaedra en hij één en ander met elkaar gemeen hebben. Zo zijn de twee bijna even oud (hij 41, zij 43), hebben ze allebei één en ander meegemaakt en heeft zij het voornemen om zich in de Koran te verdiepen. Een vrouw die recht in haar schoenen staat, dat ligt me, vertelt Bontinck in Tv Familie.



Het weekblad contacteerde Hoste voor een reactie maar die zag dat niet zitten. Ondertussen heeft Phaedra echter al wel via Twitter gereageerd met de foto die je hier kan zien met daarbij de boodschap I guess I'm ready for my first date? #tvfamilie .