.
Phaedra Hoste
maandag 13 september 2021

Phaedra Hoste: "ik had het ineens gehad met al die negatieve commentaren"

"Ik had het ineens gehad met al die negatieve commentaren."

Phaedra Hoste is al heel wat jaren één van de mooiste vrouwen van Vlaanderen. Op haar 22ste, in 1991, kreeg ze de rol als streelmeisje in de ‘De Juiste Prijs’ met Jan Theys. Nadien trok Phaedra nog naar VRT om daar ‘Vliegende start’ te presenteren samen met Sergio. Nadien maakte ze de overgang naar VT4. Daar presenteerde ze ‘Mediamadammen’ samen met Tanja Dexters, Deborah Ostrega en Ann Van Elsen. Phaedra gaat dus al heel wat jaren mee en ze is ondertussen 50 geworden.

Een leeftijd die ze niet zomaar voorbij heeft laten gaan. Tv-Familie onthult enkele details over de feestelijkheden rond Phaedra ’s 50ste verjaardag. ‘Hubby’ Jan (zoals Phaedra Jan noemt op Instagram) organiseerde voor Phaedra een groot verjaardagsfeest met optredens van Niels Destadsbader en Christoff. Sven Ornelis kwam ook langs om plaatjes te draaien. Op Instagram plaatste Phaedra het volgende: “Tegen de tijd dat we de 50 bereiken, hebben we onze zwaarste lessen geleerd. We zijn erachter gekomen dat slechts een paar dingen echt belangrijk zijn. We hebben geleerd het leven serieus te nemen, maar onszelf niet. Bedankt voor het geweldige feest. Vooral bedankt aan mijn hubby.”

Phaedra is ondertussen wat uit de media verdwenen en is nu zakenvrouw. Ze runt Imagicasa, een online platform rond interieur, architectuur en lifestyle. Daarnaast is ze ook hoofdredactrice van het bijhorende blad. Over de media vertelde ze het volgende: “Het was een leuke tijd en ik heb veel toffe mensen leren kennen, maar ik had het ineens gehad met al die negatieve commentaren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Phaedra Hoste

Meer Over:

Phaedra Hoste