.
News Image

Peter van Petegem Classic: zaterdag 18 april

Nog eens benieuwd hoe het voelt om de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg op te rijden? Schrijf je dan nu in aan voordeeltarief voor de Peter van Petegem Classic!


Op zaterdag 18 april kun je als koersliefhebber zelf nog eens proeven van het oude parcours van de Ronde van Vlaanderen. Op die dag serveren we namelijk een heerlijke fietstocht doorheen de Vlaamse Ardennen. Vanuit Aalst trekken we eerst richting de heuvelzones rond Oudenaarde en Brakel om net zoals Peter Van Petegem - die 2x keer de Ronde wist te winnen - in de finale over de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg te rijden.



U kunt kiezen uit vier verschillende afstanden (87km-115km-139km-166km) zodat elke wielertoerist zich naar hartenlust kan uitleven op zijn/haar ideale parcours. Alle info over het parcours en de hellingen vind je hier http://www.sport.be/cyclingtour/petervanpetegemclassic/2015/nl/info/#info-parcours



Iedere deelnemer krijgt na afloop als beloning een gratis flesje Ename Pater, het nieuwste abdijbier van Brouwerij Roman.



Ben je al ingeschreven? Prima! Ongeveer 1 week voor de tocht zal je een bevestigingsmail ontvangen met je persoonlijk inschrijvingsnummer waarmee je op 18 april in Aalst je deelnamepakket kunt afhalen.



Nog niet ingeschreven? Surf dan snel naar de website! Tot en met maandag 6 april kun je je nog inschrijven aan het voordelige voorinschrijvingstarief. http://www.sport.be/cyclingtour/petervanpetegemclassic/2015/nl/inschrijven



(l.t.)


Bio van Peter Van Peteghem

Meer Over:

Peter Van Peteghem