.
News Image

Peter Van de Velde teleurgesteld in jonge bezoeker Daens

Hoe is dat mogelijk!


Acteur Peter Van de Velde schittert momenteel in Daens, de musical. Meermaals per week staat de acteur in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs waar hij de hoofdrol van deze beklijvende musical voor zijn rekening neemt.



Niet alleen voor het publiek, ook voor de volledige cast is het opvoeren van Daens een hele belevenis. Voor de cast is het dan ook een uitdaging om uiterst geconcentreerd te zijn, kwestie van het publiek waar voor z'n geld te geven. Donderdagavond had hoofdrolspeler Peter Van de Velde toch een probleem tijdens de voorstelling: er zat een baby in de zaal.



Terwijl het publiek muisstil van de voorstelling genoot, deed de baby gewoon z'n ding en dat zorgde bij Peter Van de Velde duidelijk voor wat ergernis. Met een baby van 10 maanden oud naar #daens #musical hoe is dat mogelijk! #storend #uitkoop, schreef de acteur in het holst van de nacht op Twitter.

Dit is ongelofelijk, wat moet een baby van 10 maanden bij Daens? Dat kind gaat alleen maar huilen, en het gaat jullie ook irriteren. Gestoord!, reageert één van de volgers van de acteur. Blijkt dat ook volwassenen in het publiek regelmatig voor ergernis zorgen. Wij hadden gisteren mensen met een bak popcorn op de eerste rij. Net alsof ze in de bioscoop zaten. In kwetsbare scènes maar popcorn naar binnen stouwen. Ze zouden het niet moeten verkopen...., reageert een andere bezoeker van Daens.

Bio van Peter Van De Velde

Meer Over:

Peter Van De Velde