.
Peter Van de Velde in Thuis
dinsdag 18 februari 2020

Peter Van de Velde: 'Ik verslikte mij in mijn koffie'

Acteur verdwijnt (even) uit Thuis


Momenteel is Peter Van de Velde druk in de weer om van de musical 'Daens' een topproductie te maken. Dinsdagochtend was hij al op NRJ en Nostalgie te gast en zo gaat het een ganse dag door. Je hoort de acteur niet klagen, al is zijn agenda soms een beetje té druk en zijn de kansen om met zijn partner van een vakantie te genieten eerder beperkt. Daens, 40-45, Thuis, Piet Piraat, theater, de agenda van Peter Van de Velde staat overvol. Maar laten we dat maar als een luxeprobleem omschrijven.

Over 'Thuis' gesproken, daar zal Peter Van de Velde binnenkort weer wat minder te zien zijn. De intensieve repetitieperiode was wel onmogelijk te combineren met mijn opnamen bij 'Thuis'. Dus ik sta al meer dan een maand niet op de tv-set, vertelt Peter Van de Velde deze week in Dag Allemaal. Het gevolg laat zich raden: Jacques zal binnenkort even uit 'Thuis' verdwijnen.

Jacques blijkt dus de man te zijn die Thilly verkracht heeft. Toen ik dat zag in het scenario, verslikte ik mij in mijn koffie. Een bocht van 180 graden die ik absoluut niet zag aankomen. Net zoals de kijkers, die dat laten blijken op de sociale media, reageert Peter Van de Velde. Die heeft er trouwens niet het minste probleem mee om de slechterik in 'Thuis' te spelen. Als acteur vind ik het juist heerlijk om een smeerlapke te mogen spelen, glundert de acteur in Dag Allemaal.

Bio van Peter Van De Velde

Meer Over:

Peter Van De Velde