.
Peter Van de Velde met zijn partner Debbie
zaterdag 15 april 2023

Peter Van de Velde: “Ik heb dat nodig naast mij”

Ze zijn veertien jaar samen

Peter Van de Velde prijst zich een gelukkig man met zijn job, zijn relatie en zijn leven. Toch kan het van dag tot dag schommelen hoe hij zich voelt en hoeveel punten op tien hij zijn leven geeft.

“De ene dag is dat negen op tien, de volgende drie. Zes dan? Nee, da’s te weinig. Ik ben gelukkig met wie ik ben. Eigenlijk leef ik te veel in het verleden en zou ik wat meer in he tnu moeten staan, en genieten van wat er voor me ligt”, zegt Peter in Dag Allemaal.

Peter heeft veel geluk met een vrouw als Debbie aan zijn zijde. Zij is niet alleen zijn grote liefde, maar ook zijn allerbeste vriendin.

“We zijn al veertien jaar lang samen. Ze heeft ook een heel sterke persoonlijkheid en dat heb ik wel nodig naast mij. We genieten van de kleine dingen samen. Om vijf, zes uur ’s avonds zitten we dikwijls als in de zetel, onze pyjama aan en de poes tussen ons”, lacht Peter.

Geluk zit voor Peter en Debbie in de kleine dingen. Voor hen geen grote villa of veelvuldige luxe. “Een appartement op het gelijksvloers, met een klein tuintje. Kunstgras, daar ben ik heel content van. En twee bomen waar we vetbollen in hangen voor de vogels.”

Bio van Peter Van De Velde

Meer Over:

Peter Van De Velde