.
Peter Van de Veire
zondag 13 februari 2022

Peter Van de Veire: “Ze zeiden vlakaf dat ze beroemd wilden worden”

"Niet iedereen zal je graag hebben"

‘Big Brother’ zit nog niet aan de helft, of de jongens en meisjes in het huis lijken hier en daar al te dromen van een carrière als bekendheid. Al lijken deze het beter te hebben weggestoken bij de casting dan andere.

“Bij de casting van ‘Big Brother’ hebben we een heleboel mensen gezien die letterlijk zeiden: ‘Ik wil beroemd worden’, ‘ik wil influencer worden’ of ‘ik wil dat mensen mij graag zien’. Ik had vaak het gevoel dat ze een tekort aan liefde hebben gekend op een bepaald moment in hun leven. Ze zijn vroeger misschien niet graag genoeg gezien, en roem, zo geloven ze, zal dat allemaal oplossen”, vertelt ‘Big Brother’ presentator Peter Van de Veire in Humo.

Maar Peter wil iedereen graag waarschuwen. Want het is niet omdat je beroemd wordt, dat je plots door iedereen graag wordt gezien. “Bij ‘Big Brother’ zijn er psychologen die de kandidaten waarschuwen: ‘Let op, dit en dat gaat gebeuren. Er is een goede kans dat het publiek op je zal schieten.’ De meesten beweren dat ze er tegen kunnen, maar dat is niet altijd het geval, achteraf, zo blijkt.”

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire