.
Peter Van de Veire in Big Brother
maandag 24 januari 2022

Peter Van de Veire werd ongepland vader

Hij werd sneller papa dan verwacht.

Radio en televisiemaker Peter Van de Veire heeft 4 prachtige kinderen. 3 volwassen dochters bij zijn ex-partner en één zoon bij zijn huidige vrouw. Maar de komst van zijn eerste dochter was niet meteen het plan dat hij voor ogen had.

“Dat ik op mijn 21ste vader werd was absoluut ongepland. Maar dat is ook van groot belang geweest voor de toekomst. Was Jitske toen niet geboren geweest, haar twee zussen waren er misschien niet geweest, het was met hun moeder misschien anders gelopen en ik was misschien niet mijn huidige vrouw tegengekomen. En dan was ook Lex er misschien niet geweest”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Op zijn 21ste vader worden, dat bracht een grote verantwoordelijkheid en verandering met zich mee voor Peter. “Ik kon met moeite voor mezelf zorgen, hoe kon ik dan een kind hebben. Ik heb dat meer dan een maand voor mezelf gehouden. Ik heb echt zitten uitzoeken; hoe geraak ik hier nog uit? De zwangerschap afbreken was geen optie. Uit elkaar gaan ook niet. Pas een maand later heb ik het tegen mijn ouders verteld.”

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire