.
News Image

Peter Van de Veire: “Toen waren ze ook al kwaad op mij”

Hij steunt zijn vriend volledig

Toen bekend raakte dat Peter Van de Veire aan de slag ging bij Radio 2 leek het land even op zijn kop te staan. Maar weinig mensen leken blij met die keuze en de negatieve reacties vlogen in het rond.

Het lijkt wel alsof het hele land altijd even in rep en roer staat als Peter Van de Veire van job verandert. Want dat was ook het geval toen hij bij MNM aan de slag ging.

“Ik werkte ooit als stofzuigerverkoper en toen waren ze ook al kwaad dat ik vertrok”, lacht Peter in Humo. “Pas toen ik onderdak vond bij Ketnet, waren de mensen tevreden over mij. Tot we Samson live on air in tweeën sneden natuurlijk”, lacht Peter in Humo.

Doorheen de jaren heeft Peter natuurlijk ook heel wat vrienden gemaakt, zoals Niels Destadsbader. De twee stonden zelfs jarenlang samen op het podium met ‘Café Flamand’.

“Een Niels-mop op tijd en stond: tof. Vindt hij zelf ook prima. Maar nu is het niet meer grappig. Ik heb geweldig met hem te doen. Ik zie mijn kameraard op zo’n makkelijke manier zo kapotgemaakt worden… en hij kan zich niet verweren, want het zijn allemaal langeafstandsraketten: niemand komt iets zeggen in zijn gezicht. Wat kan hij doen?”


Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire