.
Peter Van de Veire
donderdag 7 juli 2022

Peter Van de Veire: “Toch niks leuker dan dat”

Het wordt een unieke avond

Na 2 jaar niet te kunnen vieren met het publiek erbij, is ‘Vlaanderen Feest’ terug in de vorm zoals we het voor corona allemaal kenden. Een groot Vlaams meezingfeest met publiek op de Grote Markt van Antwerpen.

En ook dit jaar is Peter Van de Veire terug presentator van dienst. Hij heeft er erg veel zin in. “De laatste keer dat ik hier nog stond was het stadhuis nog ingepakt met grote doeken met voorgetekende beelden van het gebouw op om de restauratiewerken aan het oog te onttrekken”, lacht Peter in Story.

En het belooft weer een mooie avond te worden met optredens van onder andere Camille, Pommelien, Metejoor, Clouseau en Niels Destadsbader.

Maar er staan ook enkele verrassingen gepland zoals onverwachtse combinaties of Tijs Vanneste die ‘De lichtjes van de Schelde’ komt zingen. Ook de dames van Laïs komen langs met hun hit ’t Smidje’ omdat het nummer een 2de leven kent in Polen.

“Weet je, nadat de Nederlandstalige muziek uit eigen land het een aantal jaren heel moeilijk heeft gehad, staat het publiek klaar om onze artiesten aan het hart te drukken? Het klopt weer, en ik hoop dat dat nog lang mag blijven duren, want niets is zo fijn als muziek te kunnen meezingen in je eigen taal.”

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire