.
News Image

Peter Van de Veire steunt dochter Jitske

“Mijn dochters maken hun eigen keuzes…”


Peter Van de Veire heeft met Jitske een dochter die wel eens de media haalt. Zo zorgde zo voor ophef door op Instagram te poseren met een zichtbaar maandverband in haar slip en ligt Jitske al wel eens overhoop met het sociale medium door té blote foto’s te posten. “Het is bijzonder,” geeft de presentator toe in Dag Allemaal. “Mijn drie dochters maken hun eigen keuzes, en dat vind ik heel fijn.”

Peter Van de Veire zal zijn dochters ook nooit de les spellen. “Jitske is een volwassen vrouw van 26,” klinkt het bij Van de Veire. “Maar ik confronteer haar wel met het feit dat er hetze kan ontstaan. Als je bepaalde taboes wil doorbreken of aankaarten, maak je bepaalde mensen wakker. Dat moet ze goed beseffen,” aldus Peter Van de Veire in het weekblad.

Maar als ze al eens uit de bocht gaat zal ze daar zelf wel haar conclusies uit trekken, en ook dan zal hij er zijn om haar te steunen, want hij blijft natuurlijk een bezorgde vader. “Ze mogen af en toe ook wel verdrinken, ik zal als het nodig is altijd een reddingsboei gooien.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire