.
Peter Van de Veire, Esther Nwanu en Dorianne Aussems
maandag 7 juni 2021

Peter Van de Veire overslaapt voor start Marathonradio

'Ik haat dit'

Maandagochtend om 6.00 uur trapten MNM-dj's Dorianne Aussems en Esther Nwanu Marathonradio 2021 feestelijk af in het Marathonradiohuis in Leuven. De twee dames hadden de eer om het leukste MNM-programma van het jaar te maken en dat in minder leuke tijden. Geef toe, er zijn leukere dingen dan blokken, maar de examens zijn de voorbode van een lange en meer dan verdiende zomervakantie voor de schoolgaande jeugd.

Naast Dorianne en Esther presenteert ook Peter Van de Veire de volgende drie weken Marathonradio en laat Peter Van de Veire nu net overslapen zijn op de eerste dag van Marathonradio. "Studeren doe je nooit alleen, maar ook slapen is belangrijk in deze tijden. Je moet goed slapen, je moet je voorbereiden. Maar mijn wekker heeft het deze morgen niet gedaan. Dit is zo gênant, ik haat dit zo hard. Ik zette mijn wekker en moest het uur voor Marathonradio veranderen en heb de knop 'bewaren' dus niet gehaald", geeft Peter Van de Veire met het schaamrood op de wangen toe.

Gelukkig had zijn vrouw Ilse maandagochtend door dat er iets niet klopt. Uiteindelijk kwam Peter maar met een beetje vertraging in Leuven toe. Succes aan het radioteam van MNM en aan alle studenten. Jullie gaan dat goed doen!!!

Bio van Dorianne Aussems, Esther Nwanu en Peter Van de Veire