.
Het Rad met Peter Van de Veire
dinsdag 9 juni 2020

Peter Van de Veire: 'Laat ze maar roepen en tieren'

Peter Van de Veire voelt zich soms een boksbal.


Drie dochters en een zoon, zo ziet het gezin van Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse er momenteel uit. Gelukkig wonen de drie dochters niet allemaal meer thuis, het zou daar een drukte van jewelste zijn. Deze week staat papa Van de Veire samen met zijn dochter Jitske in Dag Allemaal. Hoewel Peter vaak van huis weg is, is hij er altijd op momenten dat zijn dochters hem nodig hebben. Soms ben ik een emotioneel dekentje waarop ze kunnen vallen. En soms moet ik ook een boksbal zijn. Laat ze maar roepen en tieren en ventileren, dat is boeiend. Het maffe is: ondanks alle paniek en drama soms, heeft Jitske al heel grote stappen gezet in het leven.



Peter Van de Veire is vol lof over zijn dochter Jitske. De beslissingen die jij al genomen hebt! Zoals een kappersopleiding gaan volgen en gaan werken in de Wakko in Gent. Na twee jaar polste de baas of je de zaak wou overnemen. Je was helemaal in paniek, je vond jezelf te jong. Maar je hebt die drempel genomen. En nu....



Het gaat goed met Jitske Van de Veire. Binnenkort neemt zij ook de zaak in Antwerpen open. Hij heeft gezien hoe ik Gent heb uitgebouwd en hij vertrouwt mij helemaal. In juli is het zover. Het is een droom die uitkomt. De zaak is dubbel zo groot als die in Gent en is al 28 jaar een vaste waarde in Antwerpen. Ik had wel nood aan een nieuwe wind, een nieuwe stad.

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire