.
Peter Van De Veire
vrijdag 8 april 2022

Peter Van de Veire: “Ik weet dat het melig klinkt.”

Hij genoot van de kleine dingen

Peter Van de Veire gaat het rustiger aandoen. Op 1 april, en nee het was geen grap, stopte Peter na 13-jaar bij MNM. Een ochtend zal dan ook nooit meer hetzelfde zijn zonder hem. Peter Van De Veire is razend populair maar is altijd zichzelf gebleven vertelt hij in NU een bijlage van Het Nieuwsblad. “Ja, ik heb een ego. Maar ik heb me er altijd voor behoed mijzelf niet belangrijker te vinden dan wat ik maak, met wie ik het maak en voor wie ik het maak.”" (“Peter Van de Veire over het leven na zijn ochtendshow ...”)

Peter Van de Veire zal niet meteen helemaal stoppen want in bed liggen is niks voor hem. Hij genoot namelijk het meeste van de zonsopgang. “Het moment dat het licht komt. Dat is een van de fijnste momenten van de dag.” Hij weet dat het wat melig klinkt maar voor hem was het een gewoonte geworden na 13-jaar.

“Door de Ochtendshow ben ik de zon enorm gaan appreciëren”, zegt radiomaker Peter Van de Veire. “Weet je wel hoe gigantisch veel kleuren de zonsopgang kan hebben? Als je dat elke dag ziet, ken je vanzelf je plaats op de wereld”, besluit hij in NU een bijlage van Het Nieuwsblad.

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire