.
Peter Van de Veire
zondag 10 juli 2022

Peter Van de Veire: “Ik heb het nog niet gemist”

Hoe graag hij het ook deed

‘Vlaanderen Feest’, een groot meezingfeest met tal van bekende artiesten op de Grote Markt van Antwerpen. Dat is het concept van het programma dat Peter Van de Veire al een aantal jaren presenteert. Speciaal voor deze opname keert hij nog een keertje terug naar Eén.

Iets waarvoor hij toestemming moest vragen aan SBS, maar waar hij heel hard naar uitkijkt. Net zoals hij uitkijkt naar zijn verdere toekomstplannen.

“Op dit moment zijn daar met verschillende zenders gespreken over gaande. Eind augustus zullen er pas definitieve knopen worden doorgehakt”, zegt Peter in Story.

Deze zomer wordt een rustige zomer voor Van de Veire, maar daar is hij niet rouwig om. Hij duikt na 13 jaar MNM bewust even onder.

“Ik ga niet presenteren, zingen, optreden of plaatjes draaien. Ik heb dat allemaal graag gedaan, maar ik heb het ook nog niet gemist. Nu ik zoveel thuis ben, kan ik veel uit handen nemen van mijn vrouw en kan ik wat meer zelf voor Lex zorgen. Hij is heel blij dat ik hij me nu zo vaak ziet. Hij heeft er echt deugd van.”

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire