.
News Image

Peter Van de Veire: Ik ben er maandenlang kapot van geweest

Peter Van de Veire openhartig in de krant van maandag.


Om zes uur deze ochtend was Peter Van de Veire weer op de afspraak. Zo’n 200 dagen per jaar presenteert hij ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM. Als we hem mogen geloven, doet de presentator dat al zeker tot en met de jaarwisseling.

De krant De Morgen had een interview met de meest populaire stem van MNM en daarin heeft Peter Van de Veire het over liefdesverdriet. Peter Van de Veire is al een aantal jaar gelukkig getrouwd met Ilse, maar hij heeft uiteraard nog meer liefdeservaringen achter de rug.

Kijk, ik heb één keer enorm zwaar liefdesverdriet gehad. Ik ben er maandenlang kapot van geweest”, vertelt Van de Veire in De Morgen. Een breuk laat vaak littekens achter en tijd heel weliswaar alle wonden, maar sommige mensen zitten vaak diep in de put tijdens het verwerkingsproces. En dat was bij Peter Van de Veire niet anders. “Toen heb ik gezegd: dit ga ik nooit meer laten gebeuren. Sindsdien zit er een soort pelletje rond mijn hart”, geeft de presentator toe. Ik denk dat dit één van de beste lessen is die ik ooit heb geleerd. Je moet je ervan bewust zijn dat alles ooit kan stoppen. Niks is voor altijd, dat is nu eenmaal zo.”



In zijn jonge jaren was Peter Van de Veire blijkbaar een losbol. Ik ben vroeger nogal makkelijk van relatie naar relatie gegaan. Zonder lief werd ik heel snel rusteloos. Ik ben ervan overtuigd dat ik weleens heel destructief zou kunnen worden als ik niet in een relatie zit. Ik zou nog rapper rijden, veel te veel drank gebruiken, de wildste oorden van verderf opzoeken, doodeenvoudig omdat ik geen rust zou vinden.



Het volledige interview lees je in De Morgen van maandag.

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire