.
Huwelijk
woensdag 5 april 2023

Peter Van de Veire en zijn vrouw hebben wat te vieren

Waarom is deze dag voor hen belangrijk?

Het is vandaag een speciale dag voor Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse: de twee zijn namelijk tien jaar getrouwd.

Van de Veire had zijn huwelijk liefst van al geheim gehouden, maar een schepen van Aalter vond het nodig om één en ander aan een journalist van Het Laatste Nieuws te vertellen en zij publiceerden de trouwdatum en dus stond zowat de voltallige pers op 5 april 2013 in Aalter op het bruidspaar te wachten.

Ilse en Peter hadden kunnen regelen dat zij na het sluitingsuur op vrijdag konden trouwen, maar de aanwezige journalisten en fotografen bleven ongeduldig wachten, het was namelijk geen al te warme dag.

Peter vroeg bij het uitstappen aan de pers om geen foto’s van zijn toekomstige vrouw te publiceren en daar hebben een aantal media zich ook aan gehouden. Anderen weer niet. Ilse kwam toen helemaal niet graag in de media en daar hadden bij begrip voor.

Vandaag tien jaar geleden, wat een dag was het. Met Jani Kazaltzis trouwens als chauffeur van dienst en met een dolgelukkige bruid en bruidegom. Wij wensen wij Ilse en Peter een fantastische huwelijksverjaardag toe. Geniet ervan samen met jullie kapoen Lex.

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire