.
Peter Van De Veire
woensdag 20 april 2022

Peter Van de Veire: “Die gedachten komen af en toe naar boven”

krijgt hij last van het zwarte gat?

Op 1 april namen we met z’n allen afscheid van Peter Van de Veire. Na vele jaren de ochtendshow te presenteren, was het voor Peter tijd om er een punt achter te zetten. Stoppen met werken, daar is hij nog lang niet aan toe. Maar eens was extra rustig in de zetel kunnen zitten, daar kijkt hij wel naar uit.

“Als ik in de zetel ga zitten, komen de gedachten voor het zwarte gat wel eens naar boven. Of twijfels. Welke keuzes ga ik maken zodat ik geen spijt krijg? Ik weet dat van mijzelf. Maar ik heb geleerd om erover te spreken, thuis en bij de therapeut. Dat helpt. Natuurlijk zal mijn leven anders zijn, maar in een soort donkerte vallen, dat zie ik niet gebeuren”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Het had ooit niet veel gescheeld of Peter was nooit naar de VRT getrokken. Als jongeman verliet hij AVS en trok hij naar de VRT. Maar vlak voor die overstap wou hij alles omkeren en weglopen. Maar dat deed hij niet en daar heeft hij nog geen spijt van gehad. “Ik doe de job die ik het liefste doe. En dat is niet vanzelf gekomen.”

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire