.
Peter Van Asbroeck
zaterdag 4 mei 2024

Peter Van Asbroeck: “Moeten we dat nu echt doen?”

Ze wonen niet samen

Het gaat goed met Peter Van Asbroeck. Hij is sinds kort terug te zien op televisie, hij acteert nog altijd in het theater en hij is tien jaar samen met zijn vriendin Gwen. Dat ze apart wonen is voor hen vooral een praktische keuze.

“Zij werkt in Hasselt als boekhouder en woont in Diepenbeek, ik woon in Boechout. We hebben 'n andere tijdsindeling maar zien elkaar wekelijks en bellen elke dag. We hoeven niet alle dagen in hetzelfde bed te liggen, ik slaap soms beter alleen. We hebben wel eens gezegd: 'Misschien moeten we in 't midden ergens 'n huisje bouwen.' Maar móeten we dat nu echt doen om te beantwoorden aan het idee dat we samen zijn? Nee toch?”, zegt Peter in Dag Allemaal.

Peter heeft natuurlijk al samengewoond met vrouwen en hij heeft zelfs al op het punt gestaan om te trouwen. Maar dat is nooit doorgegaan.

“Ik heb geen bindingsangst, meestal waren het mijn vriendinnen die er een eind aan maakten. Ik ben eerlijk en loyaal, ook in mijn vak trouwens. Ik ben zelfs niet jaloers, afgunst ken ik niet. Mijn slechtste eigenschap is dat ik misschien wat oppervlakkig ben, ik weiger soms om in de diepte te gaan.”

Bio van Peter Van Asbroeck

Meer Over:

Peter Van Asbroeck