.
News Image

Peter Van Asbroeck keert na Komen Eten terug naar eerste passie

Peter Van Asbroeck keert terug naar zijn eerste passie.
Peter Van Asbroeck was een graag geziene gast in Het Swingpaleis, speelde in Thuis, was de oorspronkelijke stem van Komen Eten die het programma op de kaart zette en deed vorig jaar nog mee aan Dancing With The Stars, maar nu keert hij terug naar zijn eerste passie. “Ik werkte lang voor televisie en deed dat ook zeer graag. Maar toen de opdrachten daar begonnen op te drogen, ben ik teruggekeerd naar mijn eerste passie: theater,” lezen we in Het Nieuwsblad.

Peter Van Asbroeck staat vanaf februari op de planken met het stuk “Harrie let op de kleintjes” waarin de komische taferelen en situatiehumor elkaar in sneltempo opvolgen. “Dit is waarvoor ik opgeleid ben. Ik doe het nog steeds even graag. Het was als een oude schoen na lange tijd terug aandoen en ontdekken dat die nog steeds past. Heerlijk,” klinkt het bij Peter Van Asbroeck.

Naast Peter Van Asbroeck zal de cast bestaan uit een mix van gevestigde waarden en jonge talenten. Christel Domen, Jamie-Lee Six, Anthony Van Caeneghem, Anton Cogen en Chris Van Espen vervolledigen de cast.