.
News Image

Peter Koelewijn op Zilverrock in De Kaasboerin

Peter Koelewijn en anderens luiten de zomer af in De Kaasboerin.

De Kaasboerin in Mol-Postel heeft de voorbije twee decennia al tientallen artiesten uit de Lage Landen op het podium gehad maar nog nooit Peter Koelewijn. Zondag 30 augustus komt daar verandering in. Dan is de Nederlandse rocker de hoofdact op Zilverrock, een nieuw initiatief van uitbaters Rik Wijnants en Jan Cools. Wie er nog bij wil zijn, bestelt nu zijn tickets.

'Kom van dat dak af', 'Angeline', 'Als ik god was', 'Je wordt ouder papa': het zijn maar enkele hits waarmee Peter Koelewijn zich een weg zong naar de top van de hitparade. 74 jaar wordt hij eind dit jaar, maar hij rockt nog zoals in zijn beste jaren. Dat bewijst hij op zondag 30 augustus in De Kaasboerin tijdens Zilverrock.

"Het idee voor een rockprogramma kwam van Marjan Berger, die bij ons geregeld op het podium staat", vertelt Rik Wijnants van De Kaasboerin. "Ze heeft zelf een heel aantal rocknummers en is bovendien bevriend met Peter Koelewijn. Via haar kwamen we in contact met Peter en zo ontstond het programma voor Zilverrock." Naast Peter Koelewijn en Marjan Berger maakt Wim Leys de affiche compleet. "Wim Leys is een zeer goeie zanger met een rockrepertoire die de jongste tijd aan het doorbreken is", weet Rik Wijnants. Tussen de optredens tovert huismuzikant Peter Rombouts leuke dansnummers uit zijn keyboards.

Zilverrock denkt ook aan de inwendige mens. Je wordt vanaf 11.30 uur verwacht voor een heerlijke barbecue met een uitgebreid groentebuffet en aardappelsalade of frietjes. Bij het ontvangst staat een zomerse cocktail van het huis klaar. Tijdens het vieruurtje wacht je nog eens een dessertenbuffet. De prijs bedraagt € 29,5 (incl. show, barbecue en dessertenbuffet).

Zondag 30 augustus 2014 vanaf 11.30 uur – Zilverrock met Peter Koelewijn, Marjan Berger, Wim Leys en Peter Rombouts – De Kaasboerin, Eerselseweg 99, Mol-Postel – tickets: € 29,5 te bestellen via 014 377084 of info@kaasboerin.be – www.kaasboerin.be