You are here

Peter Goossens gechanteerd

20/03/2012 10:00-

Secretaresse chanteert topchef.

Er lijkt steeds meer duidelijkheid te komen in de reden waarom het niet zo goed gaat met Peter Goossens. Maandag raakte bekend dat Peter Goossens vorig jaar ontdekte dat zijn toenmalige secretarrese - in wie hij veel vertrouwen had - geld van het driesterrenrestaurant Hof Van Cleve in eigen zak stak. Het viel Goossens op dat geld van geschenkbonnen niet in de boekhouding werd ingeschreven. Er kwam een einde aan de samenwerking tussen Peter Goossens en de vrouw aan de deur maar die dreigt ermee om dingen over de topchef naar de buitenwereld te lekken. Met andere woorden: zij chanteert de topchef en misschien heeft het drankprobleem van Peter Goossens daar wel wat mee te maken.

Goossens zit al enkele maanden in het sukkelstraatje. Onwel worden, een ongeval hebben, een ceremonie laten uitstellen waar hij ereburger van Kruishoutem zou worden, een depressie, .....

De vraag is dan wat de topchef te verbergen heeft dat hij een moeilijke periode door maakt. Heeft Peter Goossens zoveel te verbergen? Misschien maakt hij zich gewoon teveel zorgen om niets maar die lijkt klein.

Tags: