.
Peter Bulckaen in Familie
vrijdag 16 april 2021

Peter Bulckaen verdedigt collega bij Familie: “kritiek is makkelijk”

"Dit kan voor een debutant overweldigend zijn."

Peter Bulckaen ontfermde zich over Aaron Blommaert toen de 18-jarige acteur zijn debuut maakte bij Familie als ‘Raven’. “Ik heb Aaron mee begeleid zodat hij niet onbeslagen op het ijs kwam”, aldus de 55-jarige acteur in TV Familie.

Aarons eerste scène was al meteen de begrafenis van zijn televisiemoeder waaraan een veertigtal mensen deelnam. “Dit kan voor een debutant overweldigend zijn. Aaron was best nerveus, maar hij heeft dat goed opgelost”, klinkt het trots bij Peter Bulckaen in het weekblad.

“Op wat details na, maar die vertel ik hem liever persoonlijk, vind ik dat Aaron een mooi parcours aan het afleggen is. Hij wordt maand na maand beter in wat ie doet”, voegt de acteur eraan toe.

Peter Bulckaen raadt zowel zijn jongere collega’s als ook de gevestigde waarden aan om zich niet het hoofd zot te laten maken door wat er op sociale media allemaal gezegd en geschreven wordt over hen.

“Kritiek geven wanneer de persoon in kwestie niet tegenover je zit, is makkelijk”, vertelt Peter Bulckaen in TV Familie. “Ieder nieuw gezicht bij ‘Familie’ geef ik als goede raad om – zeker de eerste weken – weg te blijven van sociale media. Want dit kan flink wat schade berokkenen aan je ego en zelfvertrouwen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Peter Bulckaen en Aaron Blommaert