.
Peter Bulckaen
woensdag 16 maart 2022

Peter Bulckaen: “Ik zou graag eens willen zijn zoals hen”

Naar hen kijkt hij op

Als je zelf niet bekend bent, zijn er heel wat mensen in wiens plaats je graag eens zou willen zijn. Of wiens talent je graag zou willen hebben. Maar ook bekende Vlamingen willen maar al te graag eens wisselen met het leven van een andere bekende persoon. Ook Peter Bulckaen wil wel eens wisselen. In Story verklapt hij met wie.

“Met iemand als Bruce Springsteen of Bono wil ik graag wisselen. Het talent hebben om zo’n muziek te kunnen maken… ik denk dat het zalig moet zijn op een menigte in vervoering te kunnen brengen met je songs.”

Buiten het feit dat Peter graag songs zou kunnen schrijven, is er wel nog iets anders dat hij graag aan zichzelf zou kunnen veranderen. “Ik wil me niet zo ergeren aan vanalles. Zeker aan het rijgedrag van sommige bestuurder. Het egoïsme op de weg is verontrustend. Er wordt veel te weinig rekening gehouden met het feit dat we met zoveel die wegen moeten delen. En sommigen beseffen blijkbaar niet dat ze met een potentieel moordwapen bezig zijn. Maar eigenlijk erger ik mij in het algemeen aan het groeiende egoïsme van de mensheid.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Peter Bulckaen

Meer Over:

Peter Bulckaen