.
Peter Bulckaen in Familie - aflevering 7073
vrijdag 23 juni 2023

Peter Bulckaen: “Ik begon eraan met een klein hartje”

Het werd goed onthaald

Al heel wat mensen zijn de voorbije maanden gaan kijken naar ‘Frank wordt Francine’ met onder andere Danni Heylen en Peter Bulckaen in de hoofdrol.

Op televisie krijgt Peter dan wel niet meer zo vaak een rol aangeboden, in het theater des te meer. In het theaterstuk kruipt hij in de rol van Frank, een man die worstelt met zijn identiteit.

“Ik ben met een klein hartje aan die voorstellingen begonnen, want het zit toch op de scherp van de snee. Het mocht niet belachelijk overkomen, maar de mensen moeten wel lachen. Ik denk dat we daar het juiste evenwicht hebben gevonden”, denkt Peter in Story.

De gehele cast heeft altijd veel lovende reacties gekregen na afloop van de voorstelling en dat doet de acteurs zichtbaar deugd. Maar Peter moet wel toegeven dat hij zichzelf ongelooflijk lelijk vindt als vrouw.

“Uiterlijk is er niets vrouwelijks aan mij, met mijn brede schouders en dikke buik. Maar puur mentaal schuilt er wel wat meer vrouw in mij. Ik ben geen competitieve macho. Maar Tine moet geen schrik hebben, ik blijf gewoon man. Ze is al een paar keer komen kijken en was oprecht trots.”