.
Pol Goossens
zaterdag 7 januari 2023

Pesters met de vinger wijzen als moordenaars

“Gruwelijke mensen”

Pol Goossen, de gekende acteur uit ‘Thuis’, speelde in 2007 mee in de film ‘Ben X’ en had daar zijn eigen, persoonlijke redenen voor.

Hij heeft een milde vorm van autisme, namelijk het aspergersyndroom. “Net als het hoofdpersonage in de film trouwens. “Ik begeef mij niet graag op plaatsen waar veel volk is en ik leef met een grote regelmaat”, vertelde Pol in De Standaard, waar TV Familie de info haalde.

“Autisme ligt mij zeer nauw aan het hart en ik vind pesters gruwelijke mensen, die je in sommige gevallen met de vinger mag wijzen als moordenaars”, aldus Pol Goossen.

Harde woorden waar toch zeker heel wat waarheid in zit. Mensen die gepest worden houden heel vaak trauma’s en complexen over hieraan. Sommigen gaan zelfs effectief over tot zelfmoord of een zelfmoordpoging. In heel wat gevallen staan de pesters niet stil bij de gevolgen van hun daden.

Het zijn dus niet enkel onbekende mensen uit de straat maar ook BV’s die geconfronteerd worden met diverse aandoeningen zoals autisme en ASS, aandoeningen die meer en meer in de belangstelling komen, waardoor er meer hopelijk meer begrip komt in de samenleving.

Bio van Pol Goossen

Meer Over:

Pol Goossen Thuis