.
News Image

Persdag Mr. Peabody & Sherman - met foto's

Dreamworks brengt weer een fantastische animatiefilm uit: Mr. Peabody & Sherman.

Dinsdag vond in het Paleis op de Meir, een erfgoedsite van Herita, de persdag plaats met een deel van de Vlaamse stemmencast van de film Mr. Peabody & Sherman. In één van de prachtige zalen van het Paleis op de Meir vond er een fotoshoot plaats en tegelijkertijd konden ook stemacteurs als Sven De Ridder, Stany Crets, Erik Van Looy, Lisa Smolders en anderen geïnterviewd worden.

Mr. Peabody is een geniale zakenman, uitvinder, wetenschapper, fijnproever, Olympisch kampioen en genie… en toevallig ook een hond. Met zijn nieuwste uitvinding, de WABAC machine, reizen Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman door de tijd om de gebeurtenissen die de wereld veranderd hebben vanop de eerste rij mee te maken. Maar wanneer Sherman de regels van het tijdreizen verbreekt, moeten onze twee helden alles op alles zetten om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden. Voor Mr. Peabody wacht echter nog de grootste uitdaging uit zijn leven: een goede vader zijn voor zijn geadopteerde zoon.

De Vlaamse stemmencast bestaat uit onder andere Warre Borgmans, Aagje Dom, Tine Embrechts, Dimitri Leue, Dries Vanhegen, Stany Crets, Sven De Ridder, Tania Kloek, Carry Goossens, Guy Mortier, Lisa Smolders, Jacques Vermeire en vele anderen. De film loopt vanaf 12 februari in de bioscoop.