.
News Image

Peggy uit Thuis opent artshop

Sally-Jane Van Horenbeeck brengt kunst en gastronomie samen.


Volgende week opent ‘Same same but different’, de artshop van Sally-Jane Van Horenbeeck. De gewezen Thuis-actrice brengt kunst en gastronomie samen en gaat mensen ervan overtuigen om een originele Axel Daeseleire of Gène Bervoets te kopen. Sally-Jane baat sinds september 2017 het gastronomische Thaise restaurant Siam Sally uit. Nu gaat ze nog een stapje verder en opent ze vlak naast het restaurant de kuntshop ‘Same same but different’ waar iedereen de werken van onder meer Gène Bervoets, Axel Daeseleire, Andrea Croonenberghs, Adalbert Gans, Ingeborg Van Eetvelden en Ann Clauwaert kan bewonderen én kopen.



Sally-Jane: “Ik merk dat veel mensen wel geïnteresseerd zijn in kunst maar niet altijd hun weg vinden naar bijvoorbeeld kunstgalerijen. Met ‘Same same but different’ breng ik de kunst naar de mensen: ik toon dat kunst best toegankelijk én betaalbaar kan zijn. Bovendien zorgt de combinatie van het restaurant met de kunstwerken voor een totaalervaring.”



Ook te koop: keukenshorten met het design van Sally-Jane. Opvallend, niemand minder dan Leah Thys was al model voor Sally-Jane: “Ik vind het belangrijk om met de shop een draagvlak te creëren voor mijn eigen kunstwerken”, zegt Sally-Jane.

Siamsally kan je vinden aan de Bleekhofstraat 11a in 2018 Antwerpen.




Bio van Sally-Jane Van Hoorenbeeck