.
Pedro Elias
vrijdag 16 april 2021

Pedro Elias kijkt naar De Mol: “maar ik ben de slechtste mollenjager ooit”

Pedro onthult ook zijn meest verdachte kandidaten!

Pedro Elias is een emotionele kijker van De Mol. “De kinderen zijn niet oud genoeg om naar ‘De mol’ te kijken, dus die moeten naar bed. Dan heb ik rust: met een glas wijn voor de beeldbuis en genieten”, vertelt de presentator van De Container Cup in Humo.

Maar Pedro Elias noemt zichzelf wel meteen de ‘slechtste mollenjager uit de geschiedenis van het programma’. “Ik ben nog nooit in de búúrt gekomen van een ontmaskering”, geeft de televisiemaker toe.

Pedro is ook een heel betrokken kijker, vertelt hij in Humo. Wanneer de makers in de eerste aflevering Jens nog voor het programma goed en wel begint al naar huis te sturen, om dan in de tweede aflevering al meteen twéé kandidaten naar huis te sturen, breekt Pedro’s hart. “Dan bloedt m’n hart.”

Volgens Pedro Elias zijn er dit jaar trouwens niet één maar wel drie mollen. “Ik denk nu meer bepaald aan Lennart, Annelotte én Samina”, onthult de televisiemaker zijn bijzonder opvallende vermoedens in Humo.

“Enerzijds omdat hun namen mij wantrouwen inboezemen: Lennart met een a is zoals Jejoen met een j.” Al zijn er ook andere redenen waarom Pedro net deze drie verdenkt.

Zo verdenkt Pedro Lennart omdat hij het minst opvalt op tv, Annelotte omdat zij op de website wieisdemol.be met 28 procent de meeste stemmen haalt, en Samina omdat zij met 4 procent de mínste stemmen haalt. “Wat evengoed verdacht is”, aldus Pedro Elias in Humo.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pedro Elias

Meer Over:

Pedro Elias De Mol