.
Pedro Elias
woensdag 5 januari 2022

Pedro Elias had in 2021 iets te vieren: “ik krijg er nog kippenvel van”

Hij schuift alle eer naar vrouw en kind

2021 hoeft niet overspoeld te worden met negatieve herinneringen. 2021 bracht heel wat moois met zich mee. Geboortes, huwelijken, verlovingen, ook dat was 2021. En voor het gezin van presentator Pedro Elias zal 2021 vooral het jaar blijven waarin zoontje Rover genezen werd verklaard. De jongen kreeg te maken met leukemie en vocht enkele jaren tegen de ziekte.

“Ik krijg er nog kippenvel van: de genezing van Rover. Twee jaar lang ging ik uit van het ergste, durfde ik niet geloven dat het goed ging komen. Dus toen de arts na een allerlaatste punctie zei dat het voorbij was, voelde dat als een enorme verlossing”, klinkt hij nog steeds blij in Het Laatste Nieuws.

De ziekte van Rover had een grote impact op het gezin. Maar ze wilden niet in een hoekje zitten treuren en haalden zoveel mogelijk uit het leven. “We lachten veel, we spraken buiten af met vrienden, rond een vuurtje. Voor mij zijn mijn vrouw en kinderen de positivo’s in dit verhaal. Dat ik een mooie plaats haal bij de top 100 Belgen van 2021 is mooi, maar deze plek is voor hen, en alle kindjes en ouders die momenteel aan het vechten zijn.”

Dat zijn erg mooie woorden Pedro!

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pedro Elias

Meer Over:

Pedro Elias