.
Pedro Elias
woensdag 4 januari 2023

Pedro Elias: “Dan zijn ze minstens 4 keer ontvoerd of opgeslokt”

Hij heeft heel wat angsten

Wie kan er nog om Pedro Elias heen. De presentator lijkt overal op te duiken. Maar vooral met zijn programma ‘Patiënt Pedro’ lijkt hij indruk na te laten op heel Vlaanderen. In het programma stelt hij zich kwetsbaarder op dan ooit en de reacties op sociale media liegen er niet om: Pedro is goed bezig.

Het is geen geheim dat Pedro heel wat angsten heeft rond ziek zijn en ziek worden. Pedro is een echte hypochonder. Maar dankzij het programma werd pas echt duidelijk hoe pijnlijk diep het allemaal zit.

“Ik ben elke dag urenlang angstig. Je wordt daar ongelukkig van. Er zijn ook geen tussenstations. Ik heb altijd dodelijke kanker, nooit eens een longontsteking. Ik ken geen nuance”, vertelde hij in zijn podcast afgelopen zomer.

Maar het hoeven niet altijd angsten te zijn over ziek zijn, schrijft Dag Allemaal. Pedro is angstig om nog heel wat andere zaken.

“Ook wanneer we bijvoorbeeld met de kinderen naar de kinderboerderij gaan, spelen die angsten mij parten. In mijn hoofd zijn mijn kinderen op zo’n middag minstens vier keer ontvoerd of opgeslokt door een varken.”

Bio van Pedro Elias

Meer Over:

Pedro Elias