.
Pauline Slangen
dinsdag 12 december 2023

Pauline Slangen betrokken in gevecht: “het liep volledig uit de hand”

Fikse ruzie die uit de hand liep.

Pauline Slangen zag een leuk avondje uit in een Antwerpse discotheek volledig ontaarden toen het tot een gevecht kwam. Pauline beleefde een hevig moment met Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt.

Toen Pauline op Sean Dhondt afstapte om een babbeltje te slaan, was dat niet naar de zin van zijn vriendin Maithé. Ooggetuigen bevestigen in Dag Allemaal dat Maithé plots een jongen in hun buurt vol op de mond begon te kussen…

Daarop zou Pauline Sean toegefluisterd hebben dat hij zich ‘niet moest laten doen’. Sloegen daardoor de stoppen door bij Maithé? Maithé achtervolgde Pauline tot in de toiletten en daar liep de situatie volledig uit de hand…

Het kwam tot een fikse ruzie tussen beide vrouwen en er werd geduwd en getrokken. “Een verschrikkelijk gevecht”, getuigt een vriendin van zangeres Pauline Slangen in Dag Allemaal.

Pauline zou blauwe plekken overgehouden hebben aan het gevecht en zelfs kale plekken op haar hoofd, nadat Maithé als een Spaanse furie haar extensions uittrok. “Wie doet nu zoiets? Dat mens is echt gek”, klinkt het verontwaardigd bij een vriendin van Pauline Slangen in Dag Allemaal.