.
Paul Severs
zaterdag 8 oktober 2016

Paul Severs en Dina Rodrigues toevallig samengebracht

Zoon Paul Severs zorgde hiervoor.


De nieuwe single “Ik heb 'N oogje op jou” van Paul Severs en Dina Rodrigues wordt overal goed onthaald. De samenwerking tussen beiden ontstond louter toevallig, meldden ze in Ment op zondag.

Christophe Severs, de zoon van Paul heeft zijn eigen opnamestudio. Zangeres met Portugese roots Dina Rodrigues werd door Christophe uitgenodigd om een soundcheck te doen omdat hij nog een paar projecten op stapel had staan.

Paul Severs was dan weer op zoek naar een dame waar hij eens een duet mee wou zingen, na drie eerdere duetten met Dennie Damaro. Zo ging de bal dus aan het rollen en tipte de zoon de vader over de mooie stem van Dina. Uiteindelijk dachten ze aan een oud nummer van Paul Severs uit de eerste helft van de seventies dat al eens werd opgenomen, maar compleet verloren was gegaan. Ze hebben dit dus opgepikt en in een modernere versie gegoten.

Inmiddels hebben we al genoten van de prachtige clip die bij dat nummer hoort en je via YouTube kunt bekijken. Er werd gefilmd op het strand van het Nederlandse Breskens en dat op de warmste dag van het jaar. Ze hadden niets speciaals om in beeld te brengen, tot er plots mensen met een Vespa in de verte te zien waren. Paul kreeg inspiratie en ging aan die mensen vragen om deze Vespa even te lenen. En nu kan iedereen het resultaat hiervan zien in deze nieuwe clip.



Sommige organisatoren zetten Dina Rodrigues en Paul Severs reeds samen op de affiche. In februari 2017 zullen in zaal La Palma te Gits optredens plaatsvinden tussen Dina Rodrigues en Paul Severs. De juiste datums volgen nog. Voor meer info hierover kun je terecht op www.dina-rodrigues.be.