You are here

Paul Severs blijft kritiek

Paul Severs blijft kritiek

Paul Severs
18/03/2019 05:44-

Zijn toestand blijft ernstig en kritiek.

Het is vandaag zes dagen geleden dat Paul Severs een hartaanval had terwijl hij aan het fietsen was. Hij was nog maar net het huis uit toen het fout liep. Nadat hij uit de coma ontwaakte, kwamen de eerste voorzichtig positieve berichten over de toestand van de 70-jarige zanger.
Maar hoe is het nu met Paul? "Zaterdag en zondag was zijn toestand stabiel. Hij is nog steeds bij bewustzijn, maar zijn verzwakte hart en de impact van de val op zijn hoofd maken dat zijn toestand ernstig en kritiek blijft. Ik zou jullie graag vertellen dat alles goed komt, maar zijn herstel blijft onzeker," laat zoon Christophe weten.

De toestand van zijn vader weegt zwaar op de familie, daar bestaat geen twijfel over. "Het wordt voor mij zowel fysiek als emotioneel loodzwaar", reageert Christophe Severs. "De woorden van “Geen wonder dat ik ween” zijn plots een onwelkome realiteit die raken met de kracht van een sloopkogel", klinkt het verder. Elke dag naar het ziekenhuis en de toestand amper zien verbeteren, dat weet op een mens. "Soms probeer ik mijn zinnen te verzetten door met muziek bezig te zijn, maar mijn gedachten dwalen telkens af. Langs de andere kant probeer ik al mijn hoop en gevoelens in mijn muzikale projecten te steken, als eerbetoon aan mijn pa", reageert Christophe die ook nog een gezin heeft. "Ook de kindjes zijn voor ons allemaal een lichtje in donkere tijden. Mijn vader heeft mij de muziekmicrobe doorgegeven en waarschijnlijk 1000den anderen geïnspireerd of geraakt met zijn muziek. Dat zien en we voelen we duidelijk aan de massale steunbetuigingen", laat Christophe nog weten. "Gezien de moeilijke tijden, is het voor mij ook moeilijk om enthousiast te doen over mijn muzikale projecten en daarom zal ik geen updates geven over mijn projecten. Hopelijk kan ik er volgende week in een betere context over communiceren."

De slotzin van de meest recente post van Christophe willen wij jullie niet onthouden: "Blijven vechten papa!! Hou moed mama!! Blijven hopen op het beste!!". En daar sluiten wij ons bij aan.

Meer nieuws over:

Paul Severs

Gerelateerde foto's:

Opname De Vlaamse Top 10

Paul Severs - Ravels - 22/02/2016

Zingpaleis 2015

Paul Severs - Hasselt - 24/10/2015

Hee Tervuren

Paul Severs - Tervuren - 05/07/2015

Fandag Sugarfree & Dennie Damaro

Paul Severs - Brasschaat - 31/05/2015

Annes Café

Paul Severs - Antwerpen - 19/02/2013

Schlagerfestival 2013

Paul Severs - Hasselt - 22/03/2013

Nacht Van De Schlagers 2012

Paul Severs - Kortrijk - 14/12/2012

Havo Schlagerfestival 2012

Paul Severs - Turnhout - 28/02/2012

Bij de cd-voorstelling Pitaboys

Paul Severs - Willebroek - 27/02/2012

Polonaise Festival Sportpaleis

Paul Severs - Antwerpen - 20/11/2011

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Paul Severs