.
Paul Ricour
woensdag 18 januari 2023

Paul Ricour: “Ze deed niets liever dan brossen”

Maar nu werkt ze liever achter de schermen

Fans van ‘Merlina’ zullen het ongetwijfeld weten dat de dochter van Paul Ricour een klein rolletje heeft in de reeks. Ook in ‘Postbus X’ is ze te zien. Maar het meest is ze toch gekend van ‘Carolientje’.

“De regisseur vond niemand voor het programma, tot hij zei: ‘Paul, uw dochter…’ Ann vond het superleuk om Carolientje te spelen, want dan hoefde ze niet naar school. Ze deed niets liever dan brossen”, lacht Paul in Dag Allemaal.

Ondanks dat alles is Ann nooit actrice geworden. Ze werd nog even het Schaduwmeisje in ‘TikTak’ en ging daarna achter de schermen gaan werken.

“Daar zit ik liever, dat voelt veiliger. Het is ook veel plezanter. Ik heb voor series als ‘Windkracht 10’ en ‘F.C. De Kampioenen’ gewerkt en werk nu al tien jaar als regieassistent voor ‘Thuis’”, vertelt Ann zelf in Dag Allemaal.

Paul vindt het fantastisch dat zijn dochter doet wat ze graag doet en dat ze haar eigen weg heeft gevonden. “Ik heb dat ook altijd gedaan. En dat doe ik nog altijd. Ik speel nog in ‘De Koning Lacht’, een toneelstuk over een koning die niet kan lachen. Plezant.”

Bio van Paul Ricour

Meer Over:

Paul Ricour Merlina