.
Paul Ricour
zaterdag 14 januari 2023

Paul Ricour: “Laat haar maar in de waan”

Hij ontkent alles

Paul Ricour, alias Pol Tack draait al heel wat jaren mee in de showbizz. Hij speelde in verschillende reeksen zoals ‘Merlina’ en ‘Postbus X’ steeds dezelfde rol en het is dankzij die ene rol dat de mensen hem tot op de dag van vandaag blijven herkennen.

Paul heeft samen met Lea Couzin gespeeld in ‘Merlina’. Zij wist onlangs te vertellen dat veel mannen een oogje op haar handen, waaronder ook Paul. Maar dat ontkent Ricour toch.

“Ach, laat Lea maar in de waan. Het is tof dat ze dat denkt, maar dat is niet waar. Veertig jaar geleden, toen ‘Merlina’ op tv kwam, was ik al gelukkig getrouwd met Denise. Maar ja, Lea was een mooie dame en ze had iets. Maar verliefde gevoelens waren er bij mij niet”, zegt hij in Dag Allemaal.

Paul en Denise zijn dus al veertig jaar samen en je kan wel stellen dat Denise het heeft voor acteurs. Ook haar eerste man was een acteur. Maar hij werd jammer genoeg verliefd op een andere actrice.

“Dat gebeurt weleens. Hij is naar Nederland vertrokken en keer niet veel meer om naar z’n twee kinderen. Die heb ik dan mee opgevoed. Voor mijn dochter Ann zijn dat haar broer en zus.”

Bio van Paul Ricour en Lea Couzin