.
News Image

Paul D'Hoore is flink vermagerd

En hij vond een gepaste motivatie.


Mensen die onlangs naar Het Nieuws op VTM keken en Paul D'Hoore aan tafel zagen aanschuiven zijn flink geschrokken over diens figuur. De financieel journalist van de zender ziet er zeer scherp uit.

Op 17 juni beklimt Paul D'Hoore namelijk de Mont Ventoux en dit doe je nu eenmaal beter met wat minder gewicht. Vorig jaar vroeg sportorganisatie Sporta namelijk aan Paul om peter te worden van een jaarlijks fietsevent, waar meer dan 2.500 Vlamingen aan deelnemen. Voorlopig rijdt de journalist als er koers is op televisie een aantal kilometers mee op zijn hometrainer, omdat het voor hem buiten nog wat koud en nat is.Paul D'Hoore is dus niet beginnen te vermageren op doktersadvies of dergelijke. Nu hij lichter is dan vroeger voelt hij zich toch niet beter in zijn vel dan ervoor omdat hij al altijd goed in zijn vel zat, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Hoeveel de journalist is vermagerd weet hij zelf niet, maar een beetje minder eten en meer bewegen zijn zijn geheimen. Komende zondag rijdt Paul D'Hoore voor het eerst op de weg en dan zal hij een rit van 40 km afleggen met vertrek in Oostakker.Tekst: Nico Vanaken