.
News Image

Paul Carrack komt naar ons land

Paul Carrack geeft concert in De Roma.


Paul Carrack, een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden, komt op 8 oktober 2020 met The 20/20 Tour naar De Roma.



Carrack, ook wel The Man with the Golden Voice” genoemd, die door de jaren heen een succesvolle solocarrière heeft opgebouwd met heuse evergreens als 'I Need You’ en 'Dedicated', vergaarde voornamelijk bekendheid als bandlid van Mike & The Mechanics, ACE en Squeeze. Daarnaast had hij succesvolle samenwerkingen met onder meer The Eagles, Elton John, The Smiths, Roxy Music en Eric Clapton.



Bij het grote publiek is Paul Carrack vooral bekend als een van de leadzangers van de supergroep Mike and The Mechanics. Samen met onder meer Mike Rutherford (Genesis) scoorde hij wereldhits als 'All I Need Is A Miracle’, 'Over My Shoulder’ en natuurlijk 'The Living Years’. Met hitsingle 'I Need You’ is zijn tweede soloalbum 'Suburban Voodoo’ zijn doorbraak, waarna ook 'One Good Reason’ (1987) goed scoorde met de single 'Don’t Shed A Tear’.

Sinds 2000 staat Paul als echte independent artist op de planken. Dat wordt in 2020 gevierd met een heuse 20/20 Tour en de cd-box 'The Independent Years, Paul Carrack LIVE 2000-2020'. Later volgt ook nog een kerstalbum én gaat hij mee op tour als toetsenist met Eric Clapton.

De ticketverkoop start op vrijdag 8 november om 10u via www.deroma.be.


Bio van Paul Carrack

Meer Over:

Paul Carrack