.
Patrick Onzia
maandag 31 juli 2023

Patrick Onzia eert Blankenberge met 'Door de golven'

Meer mensen moeten Patrick Onzia leren kennen!

De nieuwe-up tempo zomersingle van Patrick Onzia ‘Door De Golven‘ is een poppy songnummer geproducet door Patrick Hamilton, internationaal succesproducer. De tekst is van Kirsten Michel. Voor ons is Patrick Onzia één van de topartiesten van ons land. Hij is een acteur, een entertainer, een presentator, een zanger, hij heeft gewoon alles in huis om het te maken.

Patrick Onzia zingt met dit nummer over zijn tweede thuis namelijk de badstad Blankenberge waar hij elke zomer vertoeft als zanger/acteur in Het Witte Paard. In samenwerking met het stadbestuur van Blankenberge promoot hij deze zomersingle met een flitsende videoclip die de veelzijdigheid en gezelligheid van zijn geliefde badstad toont.

In zijn nieuwe song wil Patrick Onzia wat o zo typisch Blankenbergs is, stralend in beeld brengen. Uiteraard zijn zon, zee , strand én de iconische Pier van de partij. Deze zomersingle zal uiteraard ook gepromoot worden op alle evenementen in Blankenberge. Patrick Onzia is heel de zomer te zien in Het Witte Paard in de wervelende shows van Jacky Lafon en Jan Van Dyke en op verschillende zomerpodia.

In het najaar wordt Patrick 55 en geeft hij naar jaarlijkse traditie zijn Verjaardagsconcert. Rond de feestdagen is hij te zien in de nieuwe Winterrevue in Antwerpen. In het najaar komt er opnieuw een nieuwe single uit in samenwerking met Patrick Hamilton.

Bio van Patrick Onzia

Meer Over:

Patrick Onzia

Bio van Patrick Hamilton, Jacky Lafon en Jan Van Dyke