.
2 Fabiola - Pat Krimson en Loredana
zondag 19 juni 2022

Pat Krimson: “Ze heeft gelijk gekregen”

Hij heeft heel wat meegemaakt en gezien

Als iemand alles uit het leven heeft gehaald, dan is dat wel Pat Krimson. Hij leefde aan 100 per uur en heeft zowat heel de wereld gezien. Een eigen band hebben was zijn grote droom en hij heeft ervoor gevochten. Ook al zag zijn mama dat niet zitten.

“Mijn moeder dacht vooral: seks, drugs en rock-‘n-roll en ik moet toegeven, ze geeft groot gelijk gekregen. Dan had ik een band en ik wilde toch eens een hitje scoren. Dan was ik hier in Vlaanderen populair, wilde ik graag in het buitenland touren. Dan lukte dat ook en wilde ik wel mijn eigen discotheek openen. Ik wilde steeds meer. Dan kwamen ineens de wilde jaren. Alle fantasieën die een man kan hebben, heb ik daar meegemaakt”, blikt hij terug in De Morgen.

Nu is Pat gelukkig met Loredana en gaat het koppel zelfs trouwen. Maar toch zijn er momenten waarop de dj nog eens met veel heimwee terugdenkt aan de tijd van toen.

“De wereld was toen veel echter. Een plaat die je verkocht zag je over de toonbank gaan. Nu hangt alles in de lucht. Al die cijfers, zijn die echt? Sommige artiesten hebben miljoenen fans, maar dan ga je kijken en zijn dat allemaal gekocht fans uit India”, lacht Krimson.

Voor Pat zijn veel dingen van vroeger beter, en had het meer charme. Maar niet alles was beter. “Vroeger kon je ook nog eens gek doen. Ik geef een voorbeeld. Er was een fuif midden jaren negentig. Ik had flink gedronken. Er stond een drum in de zaal. Ik zat achter die drum, naakt, met een sok erover. Daar zijn geen beelden van, hè. Maar als je dat nu zou doen, staat het in elke krant.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson