.
Pat Krimson
donderdag 23 juni 2022

Pat Krimson: “Wie doet dat nu”

Spijt van die beslissing

Het is bijna ongelooflijk dat dj Pat Krimson al tientallen jaren meedraait in onze Belgische showbizz. Het was een druk en hectisch leven, maar ook eentje van domme beslissingen, geeft hij toe in De Morgen. En één van zijn domste beslissingen, is er eentje uit 1999.

“Ik won toen mijn eerste TMF-award voor beste single van het jaar. Ik stak die trofee in de lucht en zei: ‘Mannen, ik ga naar Ibiza..’ Wie doet dat nu? Als je een nummer 1 scoort, ga je toch cashen? Dan ga je toch touren? De Sportpaleizen waren toen begonnen. Daar heb ik wel wat laten schieten.”

Dat hij naar Ibiza is verhuisd, daar heeft hij geen spijt van, maar wel dat hij daar iets te lang is gebleven. “Ik heb daar bijna tien jaar gewoond. Dat was slecht voor de gezondheid en slecht voor de portemonnee. Gelukkig had ik heel goed gespaard.”

Door lang op Ibiza te blijven wonen, verloor Pat zijn creativiteit. “Ik was alleen nog maar bezig met genotsmiddelen, drinken en feesten. Je zit daar op dat eiland, wat moet je doen. Deugnieterij. Ibiza is de helft van Limburg, maar een stukje mooier.”

Door een mooi aanbod kwam Krimson terug naar België en ontmoette hij Loredana. Hij pikte de draad van 2 Fabiola terug op en samen touren ze nu al een aantal jaren heel de wereld rond.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson