.
Pat Krimson
maandag 5 juni 2023

Pat Krimson emotioneel: 'Dat was een mokerslag'

"Het doet pijn"

Hij zag het helemaal goed komen en was er in 'De Zevende Dag' van overtuigd dat Genk kampioen zou spelen. De kaarten lagen dan ook gunstig: dertig keer had Pat Krimson de opwarming voor KRC Genk gedaan en slechts één keer ging het fout. Daar is sinds zondagavond één keer bijgekomen, wat de statistieken nog altijd positief laat klinken. Maar die keer zondagavond is wel een zure geworden: Genk is geen kampioen geworden.

"Amai dit was een mokerslag. Ik heb de beelden eerst nog eens terug moeten bekijken om te beseffen wat een ontknoping dit was. Dit is natuurlijk ook wel het mooie aan voetbal, die emoties, die spanning. Het doet wel pijn, we waren er nu zo dicht bij. Maar in goede en kwade dagen : “Proud to be a Genkie”", schrijft Pat Krimson op zijn sociale media.

In tegenstelling tot heel wat supporters van Genk bij hem geen verwijten naar de scheidsrechters en de VAR die volgens Genk-supporters in het voordeel van Antwerp gefloten zouden hebben, integendeel. "Bedankt aan Wouter, staf, spelers en supporters voor dit toch wel hele mooie seizoen. En aan mijn Antwerpse vrienden en collega’s feest ze…", besluit Pat Krimson. En of ze in Antwerpen gefeest hebben...

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson