.
2 Fabiola - Pat Krimson en Loredana
zaterdag 16 december 2023

Pat Krimson: “Dan moet je de verwachtingen invullen”

Ze deden hun zin

Bijna een jaar geleden trouwden Pat Krimson en Loredana nadat ze toch een aantal jaar samen waren. Maar veel heeft dat niet veranderd aan hun relatie.

“Ik ben getrouwd omdat ik Loredana een soort geruststelling wilde bieden. En omdat het een fijn moment was, samen met een intieme kring van twintig mensen. Het was geen klassiek huwelijk - er is zelfs nog altijd geen trouwring - want als je zo'n groot feest aankondigt, moet je verwachtingen invullen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Daar had het koppel weinig zin in en dus hebben ze dat gewoon niet gedaan. En daar hebben ze nog altijd geen spijt van.

“We hebben het heel klein, heel chill aangepakt, en dat was voor ons perfect. Er was geen pers. Ik had één fotograaf geboekt en die heeft een foto van ons tweetjes naar alle media gestuurd. Ik was al eens getrouwd in mijn leven, maar toen was ik er niet klaar voor. Ik voelde op dat moment: wat ben ik nu eigenlijk aan het doen? Nu durf ik te zeggen, en niet omdat Loredana hier voor me zit: ik was er totaal klaar voor. Ik wilde dat ze dat kon meemaken, dat ze haar dag in haar witte jurk kon beleven. Ik móést niet trouwen, nee, ik wilde het zo graag."