You are here

Pat Krimson: ‘Regi was een beetje een copycat’

09/10/2019 07:09-

Maar Pat geeft ook complimenten aan Regi.

Dinsdag mocht Pat Krimson in ‘Bedgeheimen’ met James Cooke de spits afbijten. Patrick Claesen, de echte naam van Pat Krimson, is deze week te gast in ‘Gert Late Night’ op VIER.

Samen met James Cooke blikt Pat Krimson terug op zijn toch wel vrij wilde leven op Ibiza, waar hij gedurende verschillende jaren woonde. Af en toe kwam Pat Krimson naar België om wat optredens te doen. Het leven op Ibiza leek wel op een film, Pat met een cocktail in de hand aan een zwembad, omringd door bloedmooie vrouwen die amper iets aan hadden. “Dat is daar een feest, dat is daar leuk. Ik vond dat zalig. Iedereen om mij heen, die pakten wel eens een lijnen en van alles”, lacht Pat Krimson. Zelf haalde de dj zijn neus ook niet op voor verslavende producten. “Ik ben toen een paar jaar ook eens goed doorgegaan. Het was een geweldige tijd, maar ik ben blij dat ik er ook weer uit ben geraakt”, gaat Pat Krimson verder. Na een tijdje besloot Pat Krimson terug naar België terug te keren en zich volledig op de muziek te smijten, iets wat niet evident was. “Mijn plaats was een beetje ingenomen, door Regi. Dat was een beetje een copycat.”

Regi was niet alleen met Milk Inc goed aan het scoren, ook solo als dj wist hij zijn mannetje te staan. Volgens Pat Krimson was Regi een beetje zijn schaduw. “Nicky Vankets is begonnen om ons te kleden. Daarna heeft Regi dan Nicky Vankets gepakt bij Milk Inc. En zo is dat mij blijven achtervolgen”. In de media was meermaals sprake van een vete en ruzie tussen Regi en Pat Krimson. “Je moet dat zien bij mij en Regi zoals Anderlecht en Brugge. Daar is ook een strijd. Ik zeg nog altijd ‘hij heeft dat zeer goed gedaan. Hij heeft heel goede platen gemaakt en ik vind dat chapeau.’”

Meer nieuws over:

Pat Krimson

Gerelateerde foto's:

Het Grootste Café

Pat Krimson - Antwerpen - 14/03/2015

Met Haldis in de Carré

Pat Krimson - Willebroek - 23/02/2015

Beverse Feesten

Pat Krimson - Beveren - 26/08/2011

Hit The Road

Pat Krimson - Blankenberge - 12/07/2009

Muziektoppers

Pat Krimson - Lichtaart - 21/06/2009

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Pat Krimson