.
News Image

Pascale Naessens met grootste lezing ooit in Capitole Gent

Pacale Naessens doet het toch maar weer.


Pascale Naessens scoort met haar boeken. Ze voelt dat er een breed draagvlak is voor gezonde voeding en komt daarom vaak naar buiten met haar lezingen. Op 16 december 2017 zal ze haar grootste lezing tot nu toe houden, in Capitole Gent. “Toen ik begon met het schrijven van mijn eerste boek dacht ik dat het een boek voor een nichemarkt zou zijn. Maar gezien de verkoop ervan, zijn toch heel wat mensen bezig met gezonde voeding. Vandaar dat ik nu ook mijn lezing geef in één van de grootste theaterzalen van het land. Het publiek wil dit horen, mensen willen meer informatie over gezonde voeding.“



Pascale vertrekt tijdens de lezing vanuit haar persoonlijk verhaal. Haar methode is een heel logische en eenvoudige manier om gezond met voeding om te gaan. Het is tevens een wetenschappelijk onderbouwde methode. Daarnaast zullen er ook verschillende mensen hun verhaal komen doen. “Het is altijd inspirerend om mensen te laten vertellen over hun ervaringen. Zo zal er een diabetes (type 2) patiënte komen vertellen hoe ze afgeraakte van het veelvuldige inspuiten van insuline, enkel door gezonde voeding. Ook een dame die 40kg gewicht verloor en een reumapatiënt zullen er hun verhaal uit de doeken doen”.



De lezing is niet bedoeld om mensen te overtuigen, dat werkt niet volgens haar. Ze wil het publiek dat openstaat voor andere eetgewoonten, de juiste middelen aanreiken om daadwerkelijk een juist voedingspatroon aan te leren. Ik zweer niet bij gezonde voeding, maar bij het leven. Voeding is enkel een hulpmiddel om een gezond leven te kunnen leiden.



Pascale Naessens is op zaterdag 16 december 2017 te zien in Capitole Gent . Tickets en info via www.PASCALEPURE.be .

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens