.
News Image

Pascale Naessens levert ultiem recept voor een gezonder leven

Arts en culinair auteur slaan de handen in elkaar.


Bestsellerauteurs William Cortvriendt en culinair auteur Pascale Naessens slaan de handen in elkaar en geven ons het ultieme recept voor een gezonder leven.

Dit boek is gemaakt voor iedereen die graag zou willen afvallen, maar bij wie het maar niet wil lukken. Na de korte en duidelijk onderbouwde inleiding door William Cortvriendt kun je de theorie meteen omzetten in de praktijk met de heerlijke recepten van Pascale Naessens. Recepten voor iedere dag: voor ontbijt, lunch en diner. Lekker eten en toch afslanken. Met deze recepten zal het lukken.

Het algemene geloof is dat je minder calorieën moet eten en meer moet bewegen om te vermageren, maar velen weten uit eigen ervaring dat deze theorie niet klopt. De oorzaak van overgewicht is meestal niet dat we te veel, maar wel dat we de verkeerde voeding eten. De remedie is daarom eenvoudig: verander datgene wat je eet! Je zult er versteld van staan hoe eenvoudig deze recepten te bereiden zijn, hoe heerlijk het eten is, en vooral, hoe snel je vanaf nu je overtollige gewicht blijvend zult kwijtraken.

De voeding die ons gewicht weer normaal laat worden, gaat uit van onbewerkte ingrediënten die vers zijn, betrekkelijk arm aan koolhydraten, en waarin alle natuurlijke vetten en smaakstoffen onverminderd aanwezig zijn.

Pascale Naessens en William Cortvriendt zijn beiden bekende auteurs van diverse bestsellers op het gebied van voeding en gezondheid. William is het gezicht van de tv-serie 'Hoe word ik 100' en zijn bestseller Lichter. Waar hij zich als arts vooral richt op de wetenschap achter de adviezen en het effect bij het voorkomen en behandelen van ziekten, is Pascale met haar kookboeken uit de PUUR-serie vooral bezig met de praktische vertaling van die wetenschap in gezonde gerechten die bovenal heerlijk smaken.

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens